Mother´s Bloom

COACHING

"Allt börjar med en medvetenhet om vem du i hjärtat är, att hitta ditt inre ljus som leder dig till din unika väg. En väg som leder dig till ett balanserat, meningsfullt & blomstrande liv, hem till ditt hjärtas arv."

Vi har redan alla svaren inom oss, men ibland behöver vi hjälp med att ta oss fram, att öppna och lyssna till våra hjärtan. Hjärtat är den plats jag hela tiden utgår från, det är den plats jag möter dig på, ser dig på och det är från den platsen jag vägleder dig. Mitt hjärtas intention är att ta med dig på en djup vandring hem till ditt hjärta där vi tillsammans möter ditt mörker och ditt ljus, dåtid, nutid, framtid och evighet. När vi väcker hjärtats kraft inom dig startar en djup transformation, där du blommar ut i den moderliga närande kraften och där du blir medveten om vem du verkligen är i din innersta kärna. Allt börjar med en medvetenhet om vem du i hjärtat är, att hitta ditt inre ljus som leder dig till din unika väg. En väg som leder dig till ett balanserat, meningsfullt & blomstrande liv, hem till ditt hjärtas arv.

Genom närvaro, kraftfulla frågor och olika övningar tar jag dig närmare det ditt hjärta längtar efter, närmare dig själv där du kan påbörja ett medvetet skapande av ditt liv och livet, skapa en större förståelse för vem du i hjärtat är och vad ditt hjärta har att ge till denna värld. Jag ger dig möjlighet till att börja ta ansvar över ditt eget liv helhjärtat och visar dig hur du kan börja använda dig utav ditt hjärtas skapande kraft och hur du kan börja skapa en nära relation till livet, där kärleken alltid är närvarande.

Tillsammans arbetar vi för att stärka hela dig, för att öppna upp ditt medvetande så att du kan börja leva ett helt liv i harmoni med din själ och ditt hjärta, där du åter igen hamnar i synk med naturens sanna rytm, där du kan blomma ut till den essens som du är, och genom denna medvetenhet aktivera kärlek till vår värld.

“Där hjärta finns, där vävs himmel och jord samman.”

— CAROLINE SUNDBERG

Holistisk vägledning

VEM ÄR DET FÖR?

Detta är för dig som önskar vägledning till att skapa det liv ditt hjärta drömmer om, där vi fokuserar på att skapa medvetenhet kring den energi som du i din innersta kärna är, den energi som du bär på, som du skapar med och den energi som du påverkas av runt om dig. När du förstår roten till varför ditt liv ser ut som det gör, då kan du välja en annan väg som tjänar din helhet. Tillsammans öppnar vi upp ditt hjärta och klargör tillsammans ditt hjärtas intentioner och hur du ska ta dig vidare. Under sessionen höjer vi den kärleksfulla vibrerande energin i ditt liv samt utforskar ditt energimönster, hur du kan höja din energi och påbörja ett medvetet skapande genom dina ord, tankar, känslor och handlingar- till ditt liv och till livets väv.

Pris: 777 kr

Avbokning inom 24 timmar debiteras fullt pris.

HUR GÅR COACHINGEN TILL?

Du ringer upp mig på bokad tid, där vi möts hjärta till hjärta. I vårt samtal vägleder jag dig mjukt framåt, väcker upp ditt hjärta och din medvetenhet. Efter varje session ger jag dig övningar och rekommendationer som du arbetar vidare med hemma på egen hand och som vi sedan följer upp vid en eventuell nästa session. Varje coachningsession är individuell och formas efter varje själs hjärta.

VANLIGA FRÅGOR

En holistisk coach ser till din helhet.
Som holistisk coach ser jag till hela dig, kropp, själ, sinne, ande och hjärta. Allt hänger ihop och skapar ett resultat som påverkar olika delar av ditt liv. 

Vad en coachingsession innehåller.
En coachingsession innehåller närvaro, medkänsla, medvetenhet, kraftfulla frågor, tydliga intentioner och djupgående processer.

Coaching handlar om att föra själar vidare i livet.
Ibland finns hinder på vägen till det sanna och autentiska jaget och även hinder för att uppfylla mål, visioner och drömmar. Då går vi in och utforskar dåtid, nutid och framtid på djupet och ser vart du hålls tillbaka.

I coaching utmanar coachen kunden. 
En holistisk coach är aktiv i sin roll. Coachen berättar vad han/hon ser, hör, upplever och känner. Coachen ger stort ansvar till sina kunder och i ansvaret och skapandet av deras egna liv. En holistisk coach tror på sina kunders potential, förmåga, styrka och kapacitet.

Coaching bygger på frivillighet. Alla som verkligen vill bli coachad och som är redo att göra sitt inre arbete kan bli coachad. För att kunna bli coachad på riktigt behöver man ha en vilja att bli det. Man behöver vilja ta ansvar för sig själv, sina tankar, känslor, handlingar och mål. Det är så gott som omöjligt att föra ett rent coachingsamtal med någon som inte är villig att bli coachad, eller som inte är villig att föra in förändringar i livet.

Den röda tråden genom hela min coaching är djupt energiarbete, där vi för oss närmre sanningen om vem du i din innersta natur är samt klargör den energi som du är bära av, varför du bär på dessa energier. Vi öppnar också upp medvetenheten till den energi som du skapar med genom dina tankar, ord, känslor och handlingar. Vi utgår hela tiden från hjärtat och den närande, moderliga kraften eftersom det är från denna källa som du kärleksfullt vårdar dig själv, andra, världen och livsväven. När du har fått kontakt med ditt hjärta, då har du skapat den starkaste grunden för ett rikt liv.

De som blivit coachade av mig beskriver ofta sessionerna som moderliga, där de blir kärleksfullt hållna, lyssnade till och där jag ser dem i deras ljus.

Det beror helt på dig som kommer till mig. Den som är öppen, mottaglig och som är redo att ta ansvar för sig själv, sina tankar, känslor, ord och handlingar kommer långt på en session. Då kan en session skapa stora förändringar. Om personen inte är redo att ta ansvar så kan jag inte göra mitt jobb fullt ut. Om du är redo för att skapa förändring så kan vi tillsammans skapa fantastiska resultat. Hos mig som coach kan du alltid känna dig trygg och omhändertagen. Jag dömmer dig inte, utan ser och lyssnar till hela dig med stor medkänsla och värme. De som är öppna för intuitiva budskap får alltid kärleksfulla budskap som tar dem framåt och får dem att växa. Efter en session med mig är min intention att du ska ha blivit påmind om din egen kraft, ditt ljus, din sanning som bor i ditt hjärta och att du medvetet börja skapa från den platsen. 

Kvinnohälsa och moderskapet ligger mig varmt om hjärtat. Jag vill lyfta upp och stärka den feminina energin, den kvinnliga kroppen och moderskapet. Det har varit och är mycket skam, skuld och rädsla i moderskapet, och den feminina energin har under lång tid under människans historia ansetts som svag. Jag vill visa kvinnor och mammor den otroliga kraft som den feminina energin besitter, hur vi kan använda den för att stärka upp oss själva, vårt moderskap och lyfta och läka den feminina energin i världen. Idag har många kvinnor valt bort den feminina energin och låter den maskulina energin ta störst plats i deras liv. Den mjuka, omhändertagande, närande, moderliga och djupt kärleksfulla feminina energin är mycket kraftfull och skapar lugn och harmoni till våra liv och våra familjer.

Att vi läker oss själva innan och i moderskapet är en viktig del för både oss själva, våra barn och vår framtid. Alla de sår, rädslor, och illusioner du bär på för du över på dina barn, som är vår framtid. När du arbetar med mig går vi in på djupet så att du äntligen kan bli fri, och samtidigt bidra till att skapa en ny värld.

Jag gick min hälsocoach utbildning på Institute for Integrative Nutrition (IIN)  som är en ettårig distansutbildning på engelska. Här kan du läsa mer om utbildningen. Som ambassadör för IIN så kan jag erbjuda dig $2,000 rabatt om du betalar hela beloppet och $1500 rabatt till dig som väljer avbetalning. Allt du behöver göra är att nämna mitt namn: “Caroline Sundberg” när du anmäler dig. För att göra anmälan, klicka här. När du har gjort anmälan så hör någon från IIN av sig till dig för att slutföra din anmälan till utbildningen. Det här är en bred och mycket inspirerande utbildning!

Min livscoach utbildning gick jag på Lightworker Academy. Det här är en djup och helt underbar utbildning som ger djup till både dig själv och dina framtida kunder. För att läsa mer om den, klicka här.

hem till ditt hjärta

Som din coach vägleder jag dig framåt, hem till ditt hjärta, men kom ihåg att det är din resa och det är bara DU som kan göra jobbet. Det finns ingen som vet så mycket om dig som du gör, allt det du är vilar i ditt hjärta. När ditt hjärta öppnas upp kommer du få tillgång till hela din sanning och ditt vackra ljus och du kan börja leva ett liv helhjärtat genom hela din essens. Min intention är att du efter coachingen ska se på världen och dig själv ur kärlekens ögon, att du ska uppleva den högsta versionen av dig själv och att du ska ha hittat ett nytt medvetet sätt att leva på resten av ditt liv. Tillsammans hittar vi ditt hjärtas vision och arbetar för att göra den till verklighet.

Translate »